Reménytelen?

Dühösen csapom be magam mögött a szobám ajtaját. A vékony falak megremegnek. A ház csendje mázsás súlyként nehezedik rám. Kiabálni akarok, zokogni, vagy törni-zúzni. Ehelyett megtörten rogyok össze az ágyam végében, meredten bámulok magam elé. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy megint kihasználtak. Hogy megint csak egy éjszakára kellettem, nem többre. Hogy ismét csak múló emlék vagyok valakinek az életében - feltéve ha egyáltalán emlékszik bármire, az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően.
A fél karomat odaadnám, ha végre valaki komolyan venne. Ha valaki hajlandó lenne többre tervezni velem egyetlen részegen eltöltött hajnalnál. Talán nem vagyok erre méltó, de nagyon vágyom erre. Szomjazom a figyelmességet, a törődést, melyet csak a barátaimtól kapok meg. De az meg természetesen nem olyan, mint egy párkapcsolatban. Szükségem van valakire, aki a másik felem lehet. Aki segít ha kell, aki támogat ha arra van szükségem, s aki mellett nem félek önmagam lenni. Olyan nagy kérés lenne ez?

Megjegyzések

  1. Lehet nem részegen és hajnalban kellene keresni az ilyen illetőt...Megértem mit érzel, de hidd el tapasztalatból mondom, hogy nem a szórakozóhelyen, kocsmában leled meg majd a nagy Őt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Délután és józanul sem könnyebb semmi, hiába nézelődök a könyvtárban :) A kérdés pedig az, hogy ez fikció vagy valóság, hogy jelen vagy múlt :) Köszönöm hogy elolvastad és köszönöm az észrevételt is :)

      Törlés
  2. https://www.instagram.com/thewaywemet/

    Itt nagyon sok pár van, és nagyon sok történet. Nem szeretném az észt osztani, nincs rá okom, csak annyit szeretnék mondani, hogy higgy abban, hogy valaki éppen a jó időben meg fog találni, mert addig, lehet nem is tudod miért, de egyedül kell lenned. Egyedül kell fejlődnöd, és a legtöbb amit tudsz tenni, az az, hogy eljársz diákszervezetekbe, olvasókörbe, vállalsz külön programokat,(pl. sulis verseny) utazol, bármit, ahol találkozhatsz emberekkel. Akkor a legvalószínűbb, hogy kapcsolatot tudsz kialakítani valakivel, ha megvan egy mélyebb közös pont, Zene, tánc, utazás, filmek bármi, ami mindkettőtökben megvan. A könyvtárban persze, hogy nem fog senki ismerkedni, mindenki csak csinálja a dolgát. Ha várod, hogy jöjjön már végre valaki, annál kevésbé fog. El fog jönni, pont, amikor szükséged lesz rá :)

    Személyes véleményem, csak gondoltam megosztom :)

    VálaszTörlés
  3. Ne aggódj. Mindenki megtalálja a szerelmét csak nem szabad feladni. Próbálj megismerkedni másokkal és aki megakar ismerni ne utasítd el. Ne ítéld meg az embert külső alapján, hanem a belső alapján, mert az a legfontosabb. Próbáld megkeresni az emberekben a jót, mert a legtöbb ember megérdemel egy esélyt. Ne félj attól hogy csalódni fogsz, mert ettől leszel erősebb. Biztos hogy valaki rád vár csak még nem vetted észre. Az is lehet hogy már találkoztál az igazival de te nem tudod hogy ő az. Az élet néha nehéz, néha könnyű de sosem szabad feladni. Küzdeni kell mert ha megsem próbálod az még fájdalmasabb. Most én is egyedül vagyok, de tudom hogy vár rám valaki. Nem fogom feladni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése